I handelsboden kan man få

en riktig nostalgikick!om

Handelsboden


I vår handelsbod finns möbler, lampor, glas och porslin, kläder, prydnadssaker... ja, nästan allt du kan tänka dig från olika tidsepoker.


Vi har också mängder av knappar från förr och nu, i olika färger och storlekar. Det finns också band i många olika kvaliteter som siden, sammet, ylle, bomull, satin, nylon med mera. Vi har ett stort utbud av både handgjorda och fabrikstillverkade spetsar. Här finns spetskragar från förroch många olika typer av brodyr till kuddar, lakan, kläder med mera.


Vi har sybehör som sytråd, sysilke, blixtlås och tryckknappar samt stoppgarn i ull som fungerar utmärkt när man behöver laga en tröja eller ett par sockor.


Vi har broderigarner i många olika kvaliteter. Aidaväv och andra material för broderier samt en del färdiga broderikit finns också i butiken. Gamla stramaljtavlor kan återanvändas till nya ändamål som kuddar, väskor och som dekoration på kläder. Kom och bli inspirerad!


I handelsboden har vi trasmattor och andra textilier från duktiga hantverkare i Roslagen. Vi har ett stort utbud av träslöjd som t ex vedkorgar, smörknivar och skärbrädor.


I butiken finns också gamla reklamaffischer och förpackningar som skapar en härlig atmosfär!